Poul Eeg Camping

Poul Eeg Camping

DK-CAMP

Gennemsnitlige anmeldelser

Beskrivelse

Poul Eeg Camping på ligger på den nordligste del af grenen, (toppen af danmarks). Campingpladsen råder Har 410 pladser, udlejningsvogne og nye hytter.

Poul Eeg Camping har en købmandsbutik, 2 legepladser, 2 petanquebaner og en spilleplads til fodbold og basketball. Hos købmanden kan du købe en række af de mest almindelige madvarer og selvfølgelig frisk brød om morgenen.

Foran butikken finder du en hyggelig gårdhave med borde, bænke og en grill, som er gratis at benytte.

De to legepladser er udstyret med alt, hvad et barn ønsker at underholde sig selv; der er et klatretårn, en svævebane, en vippe, en rutsjebane, en klatrevæg, en fuglerede gynge og en kæmpe hoppepude.

Poul Eeg Camping har også en legeplads til de mindre børn, og den har alt, hvad de kan lide at lege med.

I receptionen kan leje cykeler og mooncars.

Poul Eeg Camping har ud over ovennævnte, også et stort vaskerum, som indeholder 3 industrivaskemaskiner, 3 industrielle tørretumblere, 1 strygebræt og strygejern samt et bord til klaptøj. Et stort fællesrummet som er udstyret med spisepladser tv, billard og et bordfodboldbord.

Hytter:

Vores hytter er fra 2010 og ligger ligger i et separat område på campingpladsen, men stadig med adgang til grundens mange faciliteter. Da de har deres egen separate adgang, kan luksushytterne også lejes udenfor den normale åbningssæson.

Bemærk venligst, at hunde ikke er tilladt i hytterne.

Links:
SKAGEN

Se mere på vores hjemmeside

Foto

Videos

Begivenheder

Statistik

107 Visninger
0 Bedømmelse
0 Favorit
0 Del

Kategorier

Kort

Gør krav på denne virksomheds profil

Er dette din virksomhed?

Registrering af krav er den bedste måde at administrere og beskytte din virksomhed på.