<strong>Birkegårdens Haver og familiepark,</strong>

Birkegårdens Haver og familiepark,

Birkegaardens Haver og familiepark, er et stort haveanlæg beliggende i Tågerup, få kilometer øst for Ruds Vedby på Sjælland.

Anlægget er på 33.000 m², svarende til ca. 5 fodboldbaner. Anlægget blev indviet i juli 1996, og ejet af ægteparret Merry og Finn Sørensen, samt deres datter Annett.

Et ønske om en lille sø i baghaven, var begyndelsen på eventyret, om Birkegårdens haver og familiepark. Dyr blev indkøbt og legeparken etableret. Da søen først var etableret, og alting blomstrede, faldt ønsket om at tilføje 5 haver, som skulle vise sig at tage 4 års arbejde inden de var færdige, så der kunne lukkes betalende gæster ind. Et kæmpe arbejde var endelig færdig.

De 5 haver

Den dansk/engelsk have, var den første have der blev taget i brug i 1996

Den Japanske have er på ca.10,000 kvm, og taget i brug xxxx

Præriehaven blev anlagt i 2007.

Klosterhaven blev anlagt i 2006 af Merry Sørensen.

Permahaven er en 2,700 kvm. stor bæredygtig og selvforsynende have.

Lidt sjov

En tur rundt i haverne får gang i alle sanserne, duft og synssansen afløser hinanden i en ren symfoni, og fylder kroppen med glæde.

Efter en tur rundt i de 5 haver, så tag et spil minigolfbanen, medens børnene brænder al deres energien af på en af havens legepladser.

Efter turen rundt i haven er det tid til at besøge picnicområdet, hvor du kan spise din medbragte mad, eller besøge Café Klokkeblomst, hvor du kan få serveret lune og kolde retter, Merrys lagkage og Finns Mjød.

Besøg Butik Liljen på vej hjem, som har et stort udvalg af gaveartikler og specielle madvarer. Butikken har også et mindre udvalg af havens sommerblomster og stauder, som kan tages med hjem, som et minde over en dejlig dag.

Julehygge

Ved juletid er haven pyntet op med lys og juleting, så julestemningen kan kramme alle.

Adresse: Tågerupvej 4, 4291 Ruds-Vedby
https://birkegaardens-haver.dk/ 

Efterlad din kommentar
Kommentar
Navn
E-mail