Hylkegaard Vinproduktion

Hylkegaard Vinproduktion

Hylkegaard Vinproduktion har siden 1997 været en bondegård med dyr, karle og alt, hvad dertil hører. I 2012 overtog Helge Dürrfeld gården og lavede den om til en vingård med gårdbutik og galleri.

Hylkegaard Vinproduktion ligger i nærheden af Grenaa på djursland. På markerne dyrkes vinsorten Solaris, men i gårdbutikken sælges en række forskellige franske, italienske og tyske vine. Der sælges ud over vin, også specialolier, eddike og sennep fra Østrig og Frankrig.

Dürrfelds idé til vingården kom efter, han lavede seks programmer om vinproduktion for Danmarks Radio. Han blev inspireret til at starte egenproduktion af vin, og i dag dyrker han hvide druer på marken udenfor. Dürrfeld har beskæftiget sig med import og salg af vin siden 1997.

Udover gårdbutikken og produktionen af vin kan man opleve et galleri, der byder på skiftende kunstnere. Man kan komme på guidede rundture i vinmarken og komme til lækker vinsmagning med servering.

Gaarden har før 1997 været en bondegård med dyr, karle og alt, hvad dertil hører. I 2012 overtog Helge Dürrfeld gården og lavede den om til en vingård med gårdbutik og galleri.

Gården er en oplevelse i sig selv, og taget som ud af en Morten Korch-film. Der bydes på mange oplevelser, både til private, institutioner og firmaer. Alt i fra køb af dansk og udenlandske vine samt specialiteter til rundture på vinmarken.

TV2 Østjylland har været på besøg, og det er der kommet en reportage ud af :

Se TV2 Østjyllands reportage fra Hylkegård Vinproduktion

Efterlad din kommentar
Kommentar
Navn
E-mail