Kro

Ballebro Færgekro – Ét af Danmarks dejligste badehoteller er bygget i 1729 som en lille gård ved det sted, hvor der er kortest afstand mellem Sønderjylland og Nordals.

Signesminde Kro leverer god mad til gæster samt små og store selskaber, Mad ud af huset, værelser til overnatning, faciliteter til kurser og konferencer.

Signesminde Kro var oprindeligt en landbrugsejendom. I 1830 begyndte man at sælge kaffe og kage til de vejfarende, der kom forbi. Senere hen udviklede kroen sig til at blive en rigtig kro og fik omkring år 1900 sit første navn ”Rødekro”. I 1930-erne fik den sit nuværende navn, opkaldt efter den daværende kromutter Signe. I 1979 brændte hele kroen, undtagen den gamle stald. Kroen blev genopbygget igen i 1980, i gammeldagsstil, men dog ikke som en tro kopi af den gamle kro. På kroen er der mange gamle billeder fra forskellige årtier af kroen. I 2012 overtog vi kroen, og har sidenhen moderniseret største delen af kroen, med respekt for den klassiske gamle krostil.

Det sker ved og omkring Silkeborg.

Silkeborg. Wikipedia

Tag din familie med og få en på opleveren. I Køge Bugt Kro lægger vi vægt på god mad og en hyggelig atmosfære for alle kunder. Sammen med maden kan du også vælge imellem et stort sortiment af gode vine.Så længe kroen har eksisteret, har det været formålet at betjene den rejsende og i øvrigt være det naturlige samlingssted for egnens befolkning, når mærkedage skulle fejres. Så på den måde er alt uforandret, men ellers er ingenting som før. Den gamle kro med et krokøkken fra dengang og et par kamre til overnatning er nu afløst af en kro, som forsøger at markere sig som nær det ypperste, der kan præsteres, og det gælder både som madsted og til overnatning. Kroen har i tidens løb undergået mange restaureringer og udbygninger, og den seneste om- og udbygning blev taget i brug i 1997.
​Hvis I ønsker at spise et sted, hvor den gode mad og personlige service er i højsædet, kan I med fordel besøge os på Restaurant Filskov Kro. Vi har et menukort, hvor der findes noget for enhver smag, og vi sætter vores eget personlige præg på retterne. På vores restaurant garanterer vi en fantastisk gastronomisk oplevelse. Kroen ligger i skønne omgivelser og er i overskuelig køreafstand fra både Herning, Vejle og Billund.

Kære Venner og Gæster.

Vi har i dag for sidste gang lukket døren bag os på Den Gamle Kro.

Vi indgiver i dag konkursbegæring efter 12 år som forpagtere af dette dejlige sted.

De seneste uger med nedlukningen på grund af Corona har kostet meget dyrt (og for os begyndte det før nedlukningen, idet for eksempel kinesiske rejseselskaber blev væk). Der kommer til at gå mange måneder, inden en branche som vores bliver rentabel igen – især i Odense med opgravningen af Thomas B. Triges Gade og de senere år mange flere restaurant-pladser.

Vi vil gerne sige tak til alle jer, der har været gæster på kroen gennem årene. Det har været en udsøgt fornøjelse.

Vi vil også gerne sige en helt særlig tak til vores dygtige, faglærte personale. I ved hver især, hvor meget I betyder for os. Vi giver jer alle sammen vores bedste håb og anbefalinger med videre.

Vi er trætte og meget kede af det, men ønsker jer alle sammen fremtidige gode stunder med godt selskab, god mad og dejlige vine.

Hilsner fra
Jens og Tina

Velkommen til Bagenkop Kro

Tæt ved havnemiljø, badestrand, golfbane, lokale museer og ikke mindst den smukkeste danske natur, byder Bagenkop Kro jer velkommen til en hyggelig oplevelse i idylliske rammer.

Raadvad Kro ligger i en lille idyllisk lomme midt i det smukke Jægersborg Skovdistrikt og lige op af Dyrehaven 15 minutter nord for København.

Vores menuer er inspireret af naturen omkring kroen, og det er vores ønske at tilbyde alle vore gæster rigtig gode madoplevelser til rimelige priser.

Raadvad Kro holder helårsåbnet, både til frokost og aften og dermed er rammerne skabt for en dejlig middag, en god fest eller et andet arrangement midt ude i naturen i ganske kort afstand fra København.

Her tilbyde vi veltilberedt mad og gode oplevelse.