TINGGÅRDEN

Udgivet den 2. januar 2020
KategorierKaffe, Mad og drikke
Bedømmelse
0.0
TINGGÅRDEN

TIL TINGGÅRDEN, HVOR VI SÆTTER GODT GAMMELDAGS HÅNDVÆRK HØJEST.

Råvarerne er valgt med indsigt og omhu. I køkkenet insisterer vi på, at god mad skal laves fra bunden. Og vinene, der binder oplevelsen sammen, er udvalgt efter smag og egnethed til mad – og ikke points og modeluner. Det hele serveres med et smil i en afslappet atmosfære i gårdens gamle stuer. Sådan har det været siden 1987, hvor vi åbnede Tinggården. Og det laver vi ikke lige om på.

MADSTILEN

Tinggården forener på en afslappet måde det gamle danske bondehus med en madstil udsprunget af ideen bag det franske landkøkken, hvor brugen af lokale råvarer af en overbevisende kvalitet og gerne med en opvækst der kan fortælles en god historie om, tillaves med hjerte og kærlighed til vores håndværk.

KØKKENET

Tinggårdens fundament er køkkenet, som Jan Friis-Mikkelsen selv betegner som et ’arbejdende museum’, da maden fremstilles helt fra bunden. Stilen er funderet i det franske grundkøkken, hvor smagen er i centrum. Råvarerne er oftest lokale

Skriv en anmeldelse

Klik for at bedømme

Er dette din virksomhed?

Kravliste er den bedste måde at styre og beskytte din virksomhed. Gør krav allerede nu.

Gør krav på det nu!

Gør krav på denne annonce

Gør krav på din fortegnelse, for at administrere fortegnelsessiden. Du får adgang til fortegnelsespanelet, hvor du kan uploade fotos, ændre fortegnelsesindhold og meget mere.